2024.04.26. - Ervin

Postán adta fel a kutyáját

Egy Minneapolisban élõ nõ dobozban akart postára adni egy kölyökkutyát. A címzett egy atlantai lakás volt, tehát az állatra többszáz mérföldes út várt, amit nem élt volna túl. Szerencsére a postán észrevették, mit rejt a csomag.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A Minnesota államban, Minneapolis városában élõ Stacey Champion ellen állatkínzás miatt indult eljárás, miután egy helyi postahivatal dolgozói élõ kutyát találtak az általa feladott dobozban, ami a Georgia állambeli Atlantába akart eljuttatni. Pete Nowacki, a posta szóvivõje elmondta, hogy az alkalmazottaknak gyanús lett a küldemény, ami magától lepottyant, mikor a nõ elhagyta az épületet.

Mikor átvizsgálták, legnagyobb megdöbbenésükre egy néhány hónapos élõ keverék kutyát találtak benne. Ezután értesítették a rendõrséget - írja az AP hírügynökség. A rendvédelmi szerv szóvivõje azt nyilatkozta, hogy étel és víz nem volt a dobozban, de még lyukak sem, amin az állat levegõt kaphatott volna. Ugyanakkor az is tény, hogy a posta repülõgépének fûtetlen, nem nyomásszabályozott rakterében egyébként is halál várt volna a kutyusra.

A 39 esztendõs nõ indítékairól nem tudni, hajmeresztõ tette miatt eljárás indult ellene, állatkínzással vádolják. A szerencsésen megmenekült kutyának most új gazdit keresnek, addig a városi menhelyen gondoskodnak róla.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra