2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Több ezer kilométert utazott, hogy megmentse az őt megmentő kutyust

Több ezer kilométert utazott, hogy megmentse az őt megmentő kutyust
Több ezer kilométert utazott, hogy megmentse az őt megmentő kutyustKét férfival találkozott egyik este a parton, megkérdezték, meghívhatják-e egy italra. Visszautasította, mire egyikük elkapta a kezét és a földre akarta szorítani a lányt. Miközben dulakodtak, egy kóbor kutya szaladt oda és hangos ugatásával elkergette a két férfit. A lány biztos benne, hogy a kóbor kutya az életét mentette meg. El is nevezte Peppernek és érthető módon nehezen vett tőle búcsút, amikor visszautazott Angliába. Az állat szaladt a busz után, de nem lehetett mit csinálni. Két héttel később visszament Krétára, hogy megkeresse Peppert.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Azon a partszakaszon sétált, ahol találkoztak, de csak sokadjára látta meg ismét. Mindent elkövetett, hogy hazavihesse magával Nagy-Britanniába.Megmosdatta, állatorvoshoz vitte, hogy chipet tetessen a bőre alá, és a kutyaútlevél intézésébe is belekezdett. Akkor jött a meglepetés, amikor az állatorvos megállapította, hogy a kutya vemhes.

Georgia így sem mondott le róla, hazautazott, majd a 21 napos karantén letelte után ismét visszarepült Krétára, hogy a karantén letelte és a hivatalos papírok elintézése után végre hazavihesse a kutyát. Miután ez megtörtént, az állat hat egészséges kutyakölyköt hozott a világra.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra