2024.04.18. - Andrea, Ilma

Darius a világ legnagyobb nyula

Darius a világ legnagyobb nyula
Darius a világ legnagyobb nyula22,2 kilogramm, 1,3 méter és 1,6 millió dollárra van biztosítva. Ő Darius, a világ legnagyobb nyula. Az óriás nyúl hatalmas méretével a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, de csak a hosszát vették figyelembe. Régebben ugyanis a tömeg is számított, de az emberek elkezdték túletetni kedvenceiket, hogy bekerüljenek a könyvbe, így hát ejtették ezt a szempontot. A mammut nyúl méreteihez méltó étvággyal rendelkezik: minden nap megeszik egy tál nyúltápot, 12 répát, 2 almát és egy fél káposztát, valamint szénát nassol és vizet iszik.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Eleinte hagytam, hogy a nyulam annyi szénát egyen, amennyit szeretne, de egyre többet akart. Természetesen a sárgarépát is nagyon szereti, különösen a zöld szárát. Egyébként Darius nagyszerű személyiség, ezért nem tudok rá haragudni, amikor rajtakapom, ha megpróbál besurranni a házba, hogy ételt csenhessen el. Attól függetlenül, hogy ennyit eszik és ilyen hatalmas, nagyon aktív, és jó egészségnek örvend. Ő a világ legnagyobb nyula! – mondja boldogan Annette.

Darius nagyon kedves, szelíd, türelmes jószág, szeret más állatokkal és gyerekekkel játszani. Gazdája szerint az óriásnyúlnak mindig vidáman csillog a szeme, valahányszor közel mész hozzá.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra