2024.03.29. - Auguszta

A hős kutyus üldözte el a családi házba berontó medvét

A hős kutyus üldözte el a családi házba berontó medvét
A hős kutyus üldözte el a családi házba berontó medvétKakaónak hívják azt a hős kutyát, aki egy egész családot megvédett egy szabadon kószáló medvével szemben Tennessee államban. Priscilla Epperson, az eb gazdája, miután a földszinten elaltatta gyermekeit, az emeletre ment, ahol egy idő után nőstény házőrzőjük kétségbeesett ugatására lett figyelmes. Amikor lerohant a lépcsőn, a nyitott bejárati ajtóban egy nagyra nőtt medve állt, akit Kakaó állítólag szüntelenül ugatott, egészen addig, amíg az el nem hagyta a házat. Az anya elsőként a gyermekeihez rohant, majd miután látta, hogy hajuk szála sem görbült, a kutya után eredt.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Attól féltem, hogy majd szétmarcangolja a medve, de Kakaó nagyon ügyes és gyors volt: körbe-körbe futkározott körülötte, amíg az végül az út felé nem menekült. Akkor hazahívtam - mesélte büszkén Epperson, a gazdi, aki azt is elárulta, nem először találkoztak medvével a környéken, de ennyire közel korábban még sosem merészkedtek.

Még szerencse, hogy Kakaó ott volt, hogy megvédjen bennünket – összegzett végül a családanya. Kakaó alig pár hete ünnepelte első születésnapját.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra