2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gördeszkázik és két lábon fut a rekorder kiskutyus

Gördeszkázik és két lábon fut a rekorder kiskutyus
Gördeszkázik és két lábon fut a rekorder kiskutyusA legtöbb kutyatulajdonos már annak is örül, ha házi kedvence visszahozza az eldobott labdát. A Los Angelesben élő Jiff ezzel szemben szélsebesen fut két lábon, sőt gördeszkázni is tud. A Los Angelesben élő Jiff nem egy hétköznapi kutyus. A pomerániai spicc ugyanis a 2015-ös Guinness Rekordok Könyvében is szerepel majd, mint a két lábon leggyorsabban futó eb. Jiff 6,56 másodperc alatt tesz meg tíz métert aprócska hátsó lábán, míg az elsőn 7,76 másodperc kell neki öt méter megtételéhez. A kutya gazdái szeretnék megőrizni névtelenségüket.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A kutya gazdái szeretnék megőrizni névtelenségüket, így az internet új sztárjá­vá vált állatról a rekordok könyvének főszerkesztője beszélt.

– Mikor Jiff először bejött a szerkesztőségünkbe, alig akartunk hinni a szemünknek. Olyan, mint egy élő és lélegző játék. Lehet, hogy kicsi, de nagy szíve van, és a tehetségéhez szemernyi kétség sem férhet. A teljesítményével megérdemli a helyét a Guinness Rekordok Könyvében – mondta Craig Glenday.

Jiff ugyan már az óriási Los Angelesben is hírességnek számít, gazdái igyekeznek őt óvni attól, hogy a fejébe szálljon a dicsőség.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra