2024.04.19. - Emma

Kiválasztották a legrosszabb házi kedvenceket

Kiválasztották a legrosszabb házi kedvenceket
Kiválasztották a legrosszabb házi kedvenceketA legtöbb kárt okozó háziállatot választotta ki háromszáz jelentkező közül egy brit cég. A verseny szoros volt, de egy németjuhász keverék minden jelentkezőn túl tett "kiállhatatlan" viselkedésével. Micsoda versenyzők, mekkora teljesítmények: itt van például Lili, a reluxákat hobbiból rágcsáló mopsz! Vagy a tejesdobozra akár még a hűtőben is rájáró cica, Stoops. De említhetnénk a minden lábtörlőt cafatokra cincáló labradort, Dollyt! A Direct Blinds nevű vállalat megkereste Nagy-Britannia legrosszabb háziállatait.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A versenyre csaknem háromszázan neveztek. A jelentkezők közül kiemelkedett Yodie, a németjuhász keverék, akinek borzasztó viselkedéséről gazdája, Laura Vitty mesélt.

– Amikor először láttam, hogy Yodie milyen rendetlenséget csinált a lakásban, azt hittem, hogy leverte a tojásokat a polcról. Később azonban kiderült, hogy a párnát cincálta szét! Órákon keresztül szedegettem a darabjait, azóta pedig mindig ezt csinálja, ha éppen unatkozik. Bár minden létező tárgyat, még a saját fekhelyét is szétrágcsálja, valójában egy imádnivaló kutyus – mondta a nő, aki Yodie-nak köszönhetően 195 ezer forintnyi összeget és egy új reluxát nyert a cégtől.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra