2024.03.29. - Auguszta

Párját ritkító ritka látványosság: szarvasok a narai utcákon

Párját ritkító ritka látványosság: szarvasok a narai utcákon
Párját ritkító ritka látványosság: szarvasok a narai utcákonNarában a számos Buddha-templom és kolostor mellett ma a városka egyik legnagyobb látványossága a nyári estéken, az út szélén megpihenő szarvascsorda. A szarvasokról tudjuk, hogy szelíd állatok, mint ahogyan azt is, hogy vadon élnek. Hogy mégis ennyire hozzászoktak az emberek közelségéhez, abban nagy szerepe van a város lakóinak, akiknek barátságos, szeretetteljes viselkedése szinte magukhoz édesgette a szarvasok sokaságát. Az állatok szabadon mozoghatnak, egészen közel engedik magukhoz a helyieket és a turistákat.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Nlzd meg a videót:

Az autósok is körültekintően kerülgetik őket az úttesten.

Narában – Jamato japán tartomány kisvárosában, egykori császári székhelyén – ma már egyértelműen a legnagyobb látványosságot a szarvasok jelentik. A városban sok helyen nyitottak „keksz- és állateledel” üzletet, segítve az állatok etetését és ezzel együtt a turisták élményét.
A szarvasok nagyon szeretik az ízesített kekszeket, de a csodálatos dolog az, hogy nem ólálkodnak az üzletek előtt és főként nem csenik a finomságot. Csupán várnak. Ha pedig valaki vásárol, akkor békésen utána mennek, és megvárják, amíg átadja nekik.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra