2024.04.18. - Andrea, Ilma

42 dalmatával él együtt a 101 kiskutya filmért rajongó férfi

42 dalmatával él együtt a 101 kiskutya filmért rajongó férfi
42 dalmatával él együtt a 101 kiskutya filmért rajongó férfiKilakoltatás fenyegeti azt a chilei férfit, aki a 101 kiskutya című filmen felbuzdulva dalmatákat „gyűjt”. Az 55 éves Nelson Vergara a főváros, Santiago egy peremkerületében él, és még messze van a 101-től. Csak 42 dalmatánál tart, de szomszédai ekkora ebseregletet is sokallnak, főként a bűzre panaszkodnak. Az illetékes önkormányzathoz fordultak, amely azzal fenyegeti a dalmatagyűjtőt, hogy kilakoltatja otthonából. Vergara azzal védekezik, hogy ő csupán jó példával akar elöl járni: szeretné mások lelkiismeretét felébreszteni kóbor kutyák befogadása végett.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Chilében több millió eb kódorog az utcákon. Soknak van gazdája, ám amikor reggel távozik otthonról, kiteszi a házból vagy a lakásból kutyája szűrét, az meg egész nap szabadon csatangol. Mivel csak kevés ebtulajdonos ivartalanítja kutyáját, a szaporulat már riasztó mértékű.

Vergara annyira a dalmaták megszállottja lett a 101 kiskutya című film miatt, hogy pöttyös autóval jár. Fehér furgonjára fekete foltokat festtetett, hogy a kocsi hasonlítson a kutyafajtára.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra