2024.03.29. - Auguszta

Hét tigrissel él együtt egy család

Hét tigrissel él együtt egy család
Hét tigrissel él együtt egy családA nem mindennapi brazil család nem kiscicákat, hanem hatalmas bengáli tigriseket tart otthon háziállatként. A családfő azt állítja, az állatok teljesen veszélytelenek, éppen ezért még az ágyukba is beengedi őket. A Sao Paolo melletti Maringa településen élő Ary Borges rajong a tigrisekért, olyannyira, hogy összesen hetet tart belőlük otthonában. Mivel az egész család odavan a nagymacskákért, ezért az állatok nyugodtan használhatják az egész házat, a kerti medencét, befekhetnek a családi ágyba, sőt még a vacsoraasztalhoz is odaengedik őket.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A ragadozóktól senki nem fél, mi több, Borges kétéves kis unokája úgy ül a tigris hátán, mintha csak lovagolna. – Ha valaki tisztelettel fordul a tigrisek felé, akkor ugyanazt a tiszteletet kapja vissza – mesélte a férfi az érdeklődő újságíróknak, akik azt firtatták, hogy nem félnek-e kedvenceiktől.


A férfi két tigrist még nyolc évvel ezelőtt mentett meg egy cirkuszból, emiatt épített menhelyet az állatoknak a saját kertjében. Kis idő elteltével azonban tenyészteni is kezdte a nagymacskákat, így mára már hétre nőtt a számuk. Újabb utódokra azonban nem számíthat, ugyanis a szomszédok feljelentették a hatóságoknál a bővülő falka miatt.


Borges most a tenyésztési engedélyeket próbálja beszerezni, és azt tervezi, hogy egy 40 hold alapterületen egy parkot épít tigrisei számára, hogy azok még szabadabban élhessenek. Bár Borgesék családtagként kezelik a nagymacskákat, a középső lány, Uyara férje nincs igazán kibékülve apósa viselkedésével. – Aryt nem érdekli, hogy ezek nem háziállatok, úgy viselkedik velük, mint a kutyákkal, ami akár az életébe is kerülhet – nyilatkozta az aggódó vő.



Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra