2024.03.29. - Auguszta

Patkány harapott meg egy hétéves kislányt

A hétéves Francesca Williams egy éjjel arra ébredt, hogy egy nagy és barna állat mászik a lábán, majd megharapja. A lány sikítására rohantak be a szülei.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Nem lehet könnyû azzal szembesülni, hogy a gyereket egy patkány harapdálja az éjszaka közepén. Ez történt ugyanis Francesca Williamsszel, aki egy kis angol faluban él. A szülõk egyik éjszaka egy hatalmas sikításra ébredtek éjjel kettõ tájt.

"Amikor meghallottuk a sikoltozást, azt hittük, rosszat álmodott" – nyilatkozta a mama, Wendy. "Sosem gondoltuk volna, hogy valami borzalmassal szembesül a szobájában".

A patkány épp az ágy alá iszkolt be, amikor Wendy és Darren berohant a szobába. Az ágyon ott ült a kislányuk, aki sírt és vérzett. Francesca elmesélte, hogy arra ébredt, hogy valami van a lábán, és amikor megmozdult, akkor egy nagy barna állat megharapta õt.

Darren még a szobában volt, amikor meglátta, hogy egy állat szalad át a szobán. Gyorsan becsukta az ajtót, és füttyentett a kutyájuknak, Hattie-nek. A kutya szerencsére egy jack russell terrier volt, ami gyorsan végzett a rágcsálóval. A kislányt orvoshoz vitték, aki megnyugtatta a szülõket, és antibiotikumot írt fel, illetve arra kérte õket, hogy szóljanak, ha bármilyen influenzaszerû tünetet tapasztalnak a gyereken.

A támadás annyira megviselte a lányt, hogy egy héten keresztül nem volt hajlandó a szobájában aludni.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra