2024.04.20. - Tivadar

Elfogta a rendõrség a brutális kutyakínzás tettesét

Elfogta a rendõrség a tegnapi kutyakínzás tettesét. Egy 17 éves fiú uszította rá saját kutyáját a fához kikötött labradorra. Folytatódik az eljárás ellene, de szabadlábon védekezhet.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Még csütörtökön este elkapták az állatkínzó tinédzsert a lakhelyén. Nem tagadta tettét. Azzal indokolta, hogy jó viccnek tûnt megkínozni az ártatlan kutyát. Ezért kikötötte egy fához és ráengedte saját kutyáját, hogy az tépje szét. Szerencsére a szomszédok megzavarták, mert hallották a vonyításokat, így elmenekült a helyszínrõl saját négylábújával együtt.

Utóbb kiderült, szerencsére nem olyan nagy a sérülés, mint amirõl a véres fej és a nyak árulkodott. Csupán a fülét érte támadás. A menhely az állatokért alapítvány telephelyén vár most gazdára a három év körüli kutya, amely még mindig reszket az idegességtõl. Házikóját nem is hagyja el. Most egy kéthetes kötelezõ karantén kezdõdik számára, de utána bárki hazaviheti.

A Hírös Hírek megszerezte az esetrõl készült jegyzõkönyvet. Ebbõl kiderül, hogy az állatkínzás helyszínrõl elhoztak egy másik kutyát is, mert azt rossz körülmények között tartották.
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra