2024.04.19. - Emma

Egy rosszcsont kutya naplója 2.

Egy rosszcsont kutya naplója 2.
Egy kutya napjai többnyire a sétákról, evésrõl és békés szundikálásról szólnak, na meg néha-néha arról, hogy felmászik a gazdája lábára... természetesen csak azért, hogy megtörje a monotonitást.

Blake, Ella és fogadott fiuk, Coleridge hétköznapjai azonban cseppet sem ilyen nyugodtak.

Három kutya ugyebár nagy felfordulást tud okozni egy házban, ráadásul a gazdáik izgatottan várják elsõ gyermekük érkezését, így a kutya-ember viszony soha nem látott mélypontra zuhan.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Blake-et most már nem az állatorvos fenyegeti, hanem a kilakoltatás lehetõsége, ráadásul a szomszéddal is meggyûlik a baja: az idõs hölgy érthetetlen módon náluk keresi eltûnt alsónemûit. És ha ez nem lenne elég, Blake-nek még nehezen kivívott vezérkutyai rangját is fel kell áldoznia, hogy kegyetlen gazdájától megmentsen egy szegény, vak kutyalányt.

Az élet eme nehéz kihívásai azonban nem rettenthetik el. Sõt, inkább erõt adnak neki, és a rengeteg kutyafajta génjeit magába hordozó keverék hõsünk Csodakutyává, az elesett és bántalmazott ebek megmentõjévé válik, ám emellett arra is jut ideje, hogy élete párját, Ellát boldog, büszke anyává tegye...

A könyv megrendelhetõ a Totem Kiadó weboldalán itt >> www.konyvtunder.hu
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra