2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Macskamasszázs

Macskamasszázs
Akinek van négylábú társa, az biztosan meg tudja állapítani, hogy kedvence mikor boldog, beteg, ingerült, bûntudatos, féltékeny, tanakodó vagy kétségbeesett.

Így abban is egyetért velünk, ha azt mondjuk, hogy az állatokra kifejezetten jótékony hatást gyakorol a szeretetteljes cirógatás, a féltõ ölelés vagy egy játékos dögönyözés.

Innen pedig már csak egy - pontosabban hat - lépés, hogy megtanuljuk tudatosan irányítani érintésünket, s akár gyógyító hatást is elérhessünk vele.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Ebben segít bennünket ez a macskamasszázs-program, mely nem csupán gyógyító és egészségmegõrzõ hatást gyakorol az állatokra, de erõsíti a gazda és kedvence között meglévõ kapcsolatot is.

Dr. Michael W. Fox harminc éves tapasztalattal a háta mögött is - megérti a macska anatómiájának, fiziológiájának és lélektanának alapjait, majd könnyen követhetõ utasítások, részletes illusztrációk és fotók segítségével vezet rá bennünket arra, hogy:

- miért jó a macskamasszázs;

- hogyan értsük meg és hogyan értelmezzük az állatok testbeszédét;

- hogyan sajátítsuk el a rutinmasszázst;

- hogyan diagnosztizáljuk masszázs segítségével a betegségeket;

- hogyan segítsük elõ masszázzsal macskánk gyógyulását, illetve

- hogyan õrizzük meg macskánk egészségét. E könyv elengedhetetlen segítséget nyújt abban, hogy harmonikus kapcsolatot építhessünk ki macskánkkal, s kedvencünk kiegyensúlyozott, boldog életet éljen!

A könyv megrendelhetõ a Totem Kiadó weboldalán itt >> www.konyvtunder.hu
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra