2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kutyabarát közösségi bank az ügyfeleivel együtt segít a rászorulókon

Kutyabarát közösségi bank az ügyfeleivel együtt segít a rászorulókon
Kutyabarát közösségi bank az ügyfeleivel együtt segít a rászorulókonA segítő bank - első hallásra meglepőnek tűnik, de valóban létezik hazánkban egy kutyabarát bank, amely szakítva a pénzintézetek profitorientált felfogásával, közösségben gondolkodik. A MagNet Bank elsődleges céljának tűzte ki, hogy nyereségének 10%-át évről-évre civil szervezetek támogatására, fontos társadalmi ügyek felkarolására fordítja – legyen az többek között beteg gyermekek számára létrejött alapítvány, vagy akár egy állatmenhely. Magyarország első közösségi bankja aktív társadalmi szerepvállalása miatt több impozáns díjat is elnyert: harmadik éve választják „Az év társadalmilag felelős bankjának”, valamint a Valóban Felelős Vállalat címet és a Fogyatékosság-barát munkahely címet is megkapta.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

MagNet

Egy mindenkiért, mindenki egyért
Hogyan valósulhat meg mindez? A bank és ügyfelei egy nagy közösségként működve segítik egymást. A KAP Kártyaprogrammal például a Bank ügyfelei minden MasterCard bankkártyás vásárlás után – történjen az POS terminálon vagy interneten, hagyományos módon vagy PayPass útján – a vásárlás összegének adott százalékával támogathatják az általuk választott civil szervezetet. Ráadásul ez nekik semmibe sem kerül, mert a támogatást a MagNet Bank fizeti.

MagNet

A közösség ereje
A MagNetnél a kártyás vásárlás továbbra is díjmentes, sőt a pénzügyi tudatosság és a közösségben gondolkodás jegyében bevezették a becsületkasszás számlavezetési díjat: a lakossági ügyfelek annyit fizetnek számlavezetésükért, amennyit szeretnének 0-1000 Ft között. A MagNetet hazánkban azonban nemcsak közösségi volta teszi egyedülállóvá, hanem az is, hogy aktívan keresi a kapcsolatot és finanszírozási lehetőségeket a valódi társadalmi értéket létrehozó, illetve a kiemelten környezettudatos vállalkozásokkal, szervezetekkel.

Még többi információ a KAP Kártyaprogramról itt!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra