2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Póráz, nyakörv, kutyaház adománnyal, kutyus örökbefogadással is segíthetsz!

Póráz, nyakörv, kutyaház adománnyal, kutyus örökbefogadással is segíthetsz!
Póráz, nyakörv, kutyaház adománnyal, kutyus örökbefogadással is segíthetsz!Utcára kidobott, bajban lévő kutyusokat, cicusokat mentünk. Naponta több olyan megmentett védencünk van, akit féregteleníteni, parazita mentesíteni, oltani, chipezni, tanítani, gazdihoz segíteni, gyógykezelni kell. Minden támogatást hálásan fogadunk! Várjuk cégek, magánszemélyek segítő felajánlásait. Elsősorban póráz, nyakörv, kutyaház, eledel, játékok (teniszlabda) tehetné jobbá az állatmentő tevékenységeket. Aki támogatja az állatok megmentését, az évente a nyolcszáz utcáról megmentett állat életének jobbá tételéhez járul hozzá. A legapróbb segítséget is hálás köszönettel fogadjuk!
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Támogatásodat eljuttathatod az Állatvédelmi Központba személyesen vagy postai csomag révén is. Címünk: Orpheus Állatvédő Egyesület, 6750 Algyő, Gyevi tanya 5. (Magyarország)

Orpheus Országos Állatvédő és Természetbarát Közhasznú Egyesület
www.zug.hu - Állatbarát Web Kuckó
Ebangyal - Állatok mentése és Gazdikereső
www.sinter.hu - SintértNE! Állatvédelmi Program

Adó 1%: felajánláshoz adószám:
18464654-1-06

Támogassa az állatok megmentését!
Számlaszám: OTP. 11735005-20489094

(Alkalmi vagy rendszeres segítsége révén kerülnek jobb sorba az utcáról megmentett állatok, köszönjük!)

Fogadjon örökbe egy megmentőre váró négylábút!

Köszönjük a segítséget!
Hálásan köszönjük az állatok nevében felajánlását!
Minden apró segítség nagyon fontos és lényeges!
Hálásan köszönjük támogatóink segítségét!

Állatotthon támogatás, állatmenhely segítés

Ha Te is szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Állatbarátként, állatvédőként, állatmentőként, felelős gondolkodóként sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). Sorsuk jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, a felajánlott adó 1 százalékból, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatotthon támogatása, az állatmenhely segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket.

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül!

Segítséged, egész éves figyelmed, támogatásod, adó 1 százalék felajánlásod a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra