2024.04.16. - Csongor

Zacskóban verték agyon a kiskutyát

Zacskóban verték agyon a kiskutyát
Szó szerint péppé vert valaki egy hat hetes kutyakölyök fejét Kecskeméten a Zrínyi úton.

A helyi állatvédõk munkatársai csak percekkel a szörnyû tett után értek a helyszínre, de már nem lehetett segíteni az apró jószágon. - Telefonon kaptuk a bejelentést, hogy kutyakölykök kóborolnak a környéken - mesélte Szabó Attila, akit megdöbbentett a szeme elé táruló iszonyat. Egy nejlonzacskó hevert a fûben, és két kicsi lábacska lógott ki belõle. Ahogy kibontottam, még éreztem, hogy meleg a tetem. A kiskutyát zacskóba tették és úgy verték laposra a fejét: esélye sem volt menekülésre.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az állat a hosszú és gyötrelmes kínhalál alatt gyötrelmében összevizelte magát és a nejlonzsákon látszott, hogy próbált szabadulni a végsõ perceiben. A gyilkos fegyvert, egy gumikalapácsot szintén megtalálták néhány méterrel arrébb. Az állatvédõk feljelentést tett a rendõrségen állatkínzás miatt. A nyomozás fejleményeirõl késõbb beszámolunk.

- A közelben az agyonvert kölyök két testvére vonyított remegve, õk végignézték ahogy egy ember hidegvérrel végez bátyjukkal. Nem is tudják, milyen szerencsések, hogy megmenekültek a borzalmas vég elõl.

Blikk információ







Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra