2024.03.29. - Auguszta

Figyelem: Kutyatenyésztõket, kutyatulajdonosokat vettek célba a tolvajok!

Figyelem: Kutyatenyésztõket, kutyatulajdonosokat vettek célba a tolvajok!
Szervezetszerûen elkövetett eblopásokról és azok megakadályozásáról számol be az ELBIR bûnmegelõzési hírlevél legfrissebb száma.

A napokban egy halmaji kutyatulajdonostól loptak el az egyelõre még ismeretlen elkövetõk két darab Bull Terriert. Az állatok értéke közel 200 000 forint. Az Elektronikus Lakossági Bûnmegelõzési Információs Rendszer (ELBIR) legfrissebb kiadása olyan hasznos ismeretekkel szolgál, mint például mire kell odafigyelniük az ebtenyésztõknek, ha meg akarják óvni magukat a tolvajoktól.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Az országos hatókörû hírlevél többek között beszámol egy nagycsécsi esetrõl, amikor egy kutyatenyésztõt óvatlansága miatt több mint egy millió forintos kár ért. Az ebtolvajok szokásairól, módszereirõl, illetve az ellenük való védekezésrõl szól az ELBIR július havi száma. Az elektronikus úton terjesztett hírlevél az országban több címzett mellett az Ebtenyésztõk Országos Egyesületéhez is eljutott, akik örültek az információ gazdag tájékoztatásnak, sõt saját csatornáikon keresztül igyekeznek minden érintettnek eljuttatni azt.


Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra