2024.04.19. - Emma

Okos kütyü feledékeny gazdiknak

Okos kütyü feledékeny gazdiknak
Hardver a kis kedvencnek!

Sokaknak kimegy a fejébõl, mikor is oltatta be utoljára a kutyáját - erre és sok másra használatos ez a kis hardver.

dog-e-minder_234.jpgSokaktól hallottam már, hogy annak okán vesznek a gyereküknek egy kutyát, hogy a gyerek megtanulhassa a felelõsségvállalás nemes fogalmát - persze aztán jönnek a gondok: a gyerek elfelejti megetetni a kutyát, nem emlékszik rá, mikor adták be neki az oltást stb.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Azoknak, akik feledékenységgel küszködnek, és szükségük van arra, hogy tudják, mikor etették meg a kutyájukat/vitték el sétálni/adattak be neki oltást, azoknak itt ez a több színben kapható, vízálló kis kütyü, amit a kutya nyakörvére lehet felcsatolni.

Egy kis képernyõn láthatjuk alapból a fontosabb adatokat: a kutya nevét és azt a telefonszámot, amit a becsületes megtaláló felhívhat, ha megleli az elkóborolt jószágot. Ez alatt a képernyõ alatt látható három gomb, amelyeket megnyomva kiderülnek a fent említett események utolsó idõpontjai. Amikor pedig megcsináltuk valamelyiket, azaz mondjuk elvittük oltatni a kutyánkat, akkor nyomva kell tartanunk három másodpercig az oltáshoz tartozó gombot, és máris felülíródik a legutóbb eltárolt esemény. 19,95 dollárért rendelhetõ meg.

Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra