2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Brutális! Levágták egy kutya orrát! - képpel

Brutális! Levágták egy kutya orrát! - képpel
Megcsonkítottak egy kutyát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Demecseren. A hároméves keverék eb orrát egyszerûen levágták, valószínûleg egy késsel. Az állat már jobban van, jelenleg Nyíregyházán kezelik. Gondozói állatkínzás miatt tettek feljelentést a rendõrségen.

A levágott orrú kutya látványa még a tapasztalt állatvédõket is megdöbbentette. Az orrban sok idegvégzõdés van, ezért az orvosok szerint az állat rendkívüli kínokat élhetett át. Az alapítvány munkatársai - hiányzó szaglószerve miatt - Nózinak hívják a kutyát.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

A hároméves kan terrier keveréknek egyéb sérülése is van.

Van seb a fejtetõn, valószínûleg megpróbálták fejbe vágni. Barátkozik a többi kutyával, az emberekkel és a cicákkal is. Nagyon jó lelkû kiskutya, még annak ellenére is, ami vele történt.

A kutyát Demecseren, a vasútállomás közelében találták. Az aktivisták azonnal állatkórházba vitték. A megcsonkított eb sérülései szépen gyógyulnak, de még legalább egy hétig antibiotikumos kezelést kap. Az állatvédõk az esetrõl értesítették a demecseri jegyzõt és állatkínzás miatt feljelentést tettek a rendõrségen.





Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra