2024.04.19. - Emma

Jógázó kutyák! Lélegzetelállító fotókkal!

Jógázó kutyák! Lélegzetelállító fotókkal!
Dan Borris fotográfus 5 évvel ezelõtt találkozott elõször jógázó kutyával, egy angol bulldoggal, akit Otisnak hívtak. Azután sorban jöttek a többiek!

Ki az ügyesebb?

A kétéves Otis imádott gazdájától, Joytól leste el az elsõ jógamozdulatokat. Joy minden reggel jógával kezdte a napot, a gyakorlatokba azonban a négylábú kedvenc is bekapcsolódott. Eleinte csak gazdája lábához simult, csóválta a farkát és bármit megtett volna, hogy kifejezze örömét és tetszését Joynak.
adó 1% állatvédő kutya, cica örökbefogadás állatmentés

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


Négylábú jógi

Ahogy telt az idõ, Otis nemcsak lelkesen ugrándozott gazdája körül, hanem szép lassan utánozni kezdte a mozdulatait is. Eleinte csak az egyszerûbb pozíciókat vette fel, olyanokat, amik szinte részét képezték a mindennapos mozgásának. Otis egyre ügyesebbé vált, olyannyira, hogy Joy filmre vette, ahogy a kutya tréningezik.


A Te kutyád is jógázna?

A filmfelvételnek köszönhetõen Dan, a fotográfus rátalált Otisra, majd szép lassan egyre több négylábú jógit talált. Az itt bemutatott fotók persze számítógépes segítséggel készültek, de egyáltalán nem vonják kétségbe, hogy a kutyák szívesen csatlakoznak jógázó gazdáikhoz! Nem mindenki tudja, hogy annak idején, mikor a jóga kialakult, sok mozdulatot épp az állatvilágból lestek el az emberek, most viszont "fordult a kocka" és épp az állatok utánoznak bennünket. Azok a kutyák, akik kedvet kaptak a jógához, igen komolyan veszik a dolgot: elmélyülten koncentrálnak, és élvezettel tartják ki az izmok nyújtását elõsegítõ testhelyzeteket. Ha neked is van házikedvenced, legközelebb figyeld, hogy reagál, ha otthon végrehajtasz néhány jógagyakorlatot!
Kutyaotthon adó 1% támogatása

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra